Hola!


Sóc llicenciada en traducció d'anglès i xinès per la UAB, i també sóc traductora jurada d'aquests idiomes al català. Així, doncs, és fàcil veure d'on em ve l'interès per la literatura xinesa. :-)

Aquest bloc va néixer l'any 2007 com a manera de reflexionar i de posar ordre al que em fan sentir els llibres que llegeixo (ep, també en llegeixo d'autors no xinesos, encara que no els comenti aquí!) i, també, com a manera de compartir amb altra gent l'opinió que em mereixen aquests llibres.

Fins fa poc, podíeu trobar tot el contingut a Flors d'ametller on encara podeu trobar-lo tot i que ja no s'actualitzarà perquè aquest bloc és el seu substitut: amb el temps s'hi ha anat acumulant material i feia falta posar-hi ordre i donar-li un altre aspecte.

Tot i que el bloc l'he començat jo, està obert les aportacions que hi vulgueu fer, sigui quin sigui el vostre perfil: estudiants de xinès, traductors, lingüistes, professors, estudiosos o, simplement, gent a qui li agrada llegir. I també està obert a rebre preguntes i comentaris per continuar aprenent amb l'intercanvi de coneixements.

Per tant, si voleu fer-me arribar informació, consultes, consells o comentaris, podeu fer-ho deixant un comentari a les entrades dels llibres o enviant-me un missatge.

Que vagi de gust!