25 d’abril de 2012

La collita de Sant Jordi

Una altra vegada, com els darrers cinc anys, m'havia agafat festa. Tot un matí i part de la tarda per fer una ullada a les paradetes, ensumar les floretes i fer les meves compres. El dia pintava bé, sol i airet, un passeig per rambla Catalunya...


Llàstima que al final no vaig poder-me passejar tant com volia. Un imprevist i, també, la gran quantitat de gent que feia el mateix que jo, no van permetre que la jornada fos tant productiva com és habitualment... (i potser també hi va tenir a veure que ja havia fet una petita operació llibraire PreSantJordi a Roma... ah, quines llibreries, a Roma! quins llibres amb descomptes!). 

O sigui que al final no n'he comprat cap dels que us vaig recomanar (de fet, alguns tinc previst comprar-los en format ebook, o sigui que feien de mal comprar per Sant Jordi). Però bé, la collita, tot i que reduïda, sembla que promet. Mireu què vaig trobar:

El primer és Anys de prosperitat, de Chan Koonchung, traduït per Xavier Pàmies i publicat per La Campana. Aquest llibre me'l va recomanar ja fa temps la Mireia Vargas (no us perdeu el seu bloc, 沟通 = comunicar), i espero poder-vos-el comentar ben aviat.

I l'altre, que de fet vaig trobar en una ràtzia PostSantJordi ahir a la tarda, és Las flores de la guerra, de Yan Geling, amb traducció de la Nuria Pitarque i edició d'Alfaguara. També en tindreu el comentari al bloc tan aviat com me'l llegeixi.

I encara tinc pendent de comentar-vos dos llibres: El sueño de la montaña del oro i A la recherche de Shanghai... 

Sembla que se m'acumula la feina. :-)

I vosaltres, què vau comprar? Teniu el camp de comentaris tot per a vosaltres...